Menü Bezárás

Microsoft Dynamics AX

MICROSOFT DYNAMICS AX

 Gyártó: Microsoft    Felhasználók száma: 10.000+      Életkor: 15+

A Microsoft közép és nagyvállalati környezetre optimalizált rendszere. Legújabb verziója a Microsoft Dynamics for Operations, mely teljes felhőszolgáltatásként a Microsoft Dynamics365 termékcsalád részeként érhető el. Licencelésben megoldható a bérlés és az egyszeri vásárlás is, továbbá támogatott a szolgáltatás (SaaS) mellett a telepített verzió alkalmazása is.

A Microsoft Dynamics for Operations rendszer az alábbi funkcionalitást biztosítja:

Pénzügy és számvitel:

Teljes pénzügyi folyamat, főkönyvi és költségkönyvelés, tárgyi eszközök, készpénz és bankkezelés számlázó rendszer, bankok és árfolyamok kezelése

Értékesítés és Marketing

Potenciális ügyfelek nyilvántartása, kampánytevékenységek lebonyolítása, valamint értékesítési ajánlatok létrehozása és követése. Keretrendelések, egyedi rendelések feldolgozása, a kiszállítási folyamat követése, értékesítéshez kapcsolódó bizonylatok előállítása.

Beszerzés

Beszerzési irányelvek, beszerzési folyamat szabályozása. Stratégiai szállítók, beszerzési ajánlatok, egyedi beszerzések követése. Beszerzési visszaigazolások, bevételezések követése, azokhoz tartozó költségek felosztása és elemzése.

Készletgazdálkodás

Bejövő és kimenő készletek betárolása, és áttárolása. Úton lévő készletek, és idegen helyen tárolt cikkek nyilvántartása. Készletértékelés, leltározás.

Raktárkezelés 

Kötegelt és nem kötegelt cikknyilvántartás, mobil eszközökkel támogatható leltárfunkciók, egyedi azonosítás és nyomkövetés.

Szerviz

Szolgáltatási szerződések nyilvántartása, a szolgáltatási rendelések és a vevői kérdések kezelése. A szervizcikkek és erőforrások felhasználásának követése, számlázása. Szolgáltatásiszint kezelés szabványos válaszidők és tényleges idők rögzítésére.

Termelésirányítás, gyártás

Termelési tevékenységek irányítása és nyomon követése. Termelésütemezés, anyag- és útvonal felhasználás, termelés visszajelzés nyilvántartása, készlet tranzakciók és termelési költségek nyomon követése.

Projektmodul

Projektek megtervezése, létrehozása, kezelése, felügyelete és befejezése. A projektek idő és anyag vagy rögzített ár alapú elszámolása. Projektszerződéseken akár több projekt, alprojektek és tevékenységek nyilvántartása.

KAPCSOLATFELVÉTEL

DynaGo Hungary Kft.
1133 Budapest, Váci út 76.
II. torony 7. emelet

dynago@dynago.hu