Menü Bezárás

Microsoft Dynamics NAV

MICROSOFT DYNAMICS NAV

 Gyártó: Microsoft     Felhasználók száma: 10.000+      Életkor: 25+ 

A Microsoft teljes vállalati palettát (kis-, közép- és nagyvállalat) kiszolgáló rendszere. Jelenlegi legújabb verzió a NAV2018-as, mely helyszíni telepített és Azureban (Microsoft felhőszolgálatása) futó formában is elérhető. Licencelése rugalmas, támogatja az egyszeri vásárlás és a bérlés lehetőségét is.

Hamarosan érkezik a teljes felhőszolgálatásként (SaaS) elérhető új verzió a Business Central.

Az alábbi funkcionalitást biztosítja a Microsoft Dynamics NAV rendszer:

Pénzügy és számvitel:

Teljes pénzügyi folyamat, főkönyvi és költségkönyvelés, tárgyi eszközök, készpénz és bankkezelés számlázó rendszer, bankok és árfolyamok kezelése

Értékesítés és Marketing

Potenciális ügyfelek nyilvántartása, kampánytevékenységek lebonyolítása, valamint értékesítési ajánlatok létrehozása és követése. Keretrendelések, egyedi rendelések feldolgozása, a kiszállítási folyamat követése, értékesítéshez kapcsolódó bizonylatok előállítása.

Beszerzés

Beszerzési irányelvek, beszerzési folyamat szabályozása. Stratégiai szállítók, beszerzési ajánlatok, egyedi beszerzések követése. Beszerzési visszaigazolások, bevételezések követése, azokhoz tartozó költségek felosztása és elemzése.

Készletgazdálkodás

Bejövő és kimenő készletek betárolása, és áttárolása. Úton lévő készletek, és idegen helyen tárolt cikkek nyilvántartása. Készletértékelés, leltározás.

Raktárkezelés 

Kötegelt és nem kötegelt cikknyilvántartás, mobil eszközökkel támogatható leltárfunkciók, egyedi azonosítás és nyomkövetés.

Szerviz

Szolgáltatási szerződések nyilvántartása, a szolgáltatási rendelések és a vevői kérdések kezelése. A szervizcikkek és erőforrások felhasználásának követése, számlázása. Szolgáltatásszint kezelés szabványos válaszidők és tényleges idők rögzítésére.

Termelésirányítás, gyártás

Termelési tevékenységek irányítása és nyomon követése. Termelésütemezés, anyag- és útvonal felhasználás, termelés visszajelzés nyilvántartása, készlet tranzakciók és termelési költségek nyomon követése.

Projektmodul

Projektek megtervezése, létrehozása, kezelése, felügyelete és befejezése. A projektek idő és anyag vagy rögzített ár alapú elszámolása. Projektszerződéseken akár több projekt, alprojektek és tevékenységek nyilvántartása.

KAPCSOLATFELVÉTEL

DynaGo Hungary Kft.
1133 Budapest, Váci út 76.
II. torony 7. emelet

dynago@dynago.hu